Onze partners

Sfeerbeeld Personal Health Plan

Het Systeem x PHP

PHP heeft Het Systeem gekozen als partner voor kwalitatieve sportsupplementen. Je kan terecht op hun webshop voor zowel whey isolaat, creatine monohydraat, multivitamines, pre-workout alsook verschillende heerlijke protein pancake & waffle mix.

Bestel nu met onze kortingscode ‘PHP’.

Sfeerbeeld Personal Health Plan

Fit & Fresh x PHP

PHP kiest voor Fit & Fresh als partner voor kant -en- klare maaltijden die perfect in balans zijn qua voedingswaarde en alle gezonde voedingsstoffen bevatten die je nodig hebt. Ze bewijzen dat een gezondere levensstijl helemaal niet saai hoeft te zijn!

Ze werken enkel met dagverse seizoensproducten van lokale leveranciers die duurzaam ondernemen belangrijk vinden. De hoogste kwaliteit leveren is hun prioriteit.

Bestel nu met onze kortingscode ‘PHP10’.

Sfeerbeeld Personal Health Plan

PHP x Y-Mind

In samenwerking met Y-Mind begeleiden we hun klanten op vlak van voeding. De klanten volgen personal training in de faciliteit van Y-Mind en worden via PHP opgevolgd op vlak van voeding. Via ons online concept Build it. Keep it. is de follow-up nog meer efficient.

Sfeerbeeld Personal Health Plan

PHP x PowerMe

Sinds 2020 werken wij samen met PowerMe voor de voedingsbegeleiding van hun Personal Training klanten. Deze klanten gaan 1-3x per week onder begeleiding sporten in de faciliteit van PowerMe en volgen voedingsbegeleiding bij PHP. Via ons online concept Build it. Keep it. is de follow-up nog meer efficient.