Sfeerbeeld Personal Health Plan

Over Personal Health Plan

Wie zijn we
In 2015 werd Personal Health Plan opgericht door Martijn Schaubroeck. Het begon klein met individuele voedings- en trainingsschema’s op maat en groeide ondertussen uit tot een facility waar personal training centraal staat. Enkele jaren later werd Manu Volcke mede-eigenaar en werden zo de verantwoordelijkheden onder elkaar verdeeld. Ieder zijn specialiteit waardoor er nog meer kwaliteit wordt aangeboden.

Wat doen we
PHP begeleidt klanten op verschillende niveaus in het behalen van hun persoonlijke doelen. Bij ons maakt het niet uit of je starter, doorsnee fitnesser of atleet bent. Wij bieden persoonlijke begeleiding aan volgens jouw doelen en op jouw niveau. Verder kan je bij onze PHP academie ook terecht voor opleidingstrajecten voor zowel coaches als niet-coaches.

Waarom PHP?
Om correcte en persoonlijke begeleiding aan te bieden aan onze klanten is ‘continuous learning’ zeer belangrijk onder de trainers van PHP. We streven ernaar om up-to-date te blijven en kennis te verzamelen. De beste begeleiding kan je enkel bieden door kritisch te blijven en jezelf continu te verbeteren.

Visie PHP

Bij PHP vinden we het belangrijk om je te begeleiden in het behalen van jouw persoonlijke doelen. Deze kunnen geheel uiteenlopend zijn en verschillen van persoon tot persoon. Progressie kan dan ook op drie pijlers te vinden zijn: mentaal, gezondheid en fysiek. Wij helpen je progressie te maken op de pijlers die jij belangrijk vindt en om deze daarna ook te behouden.

Onze aanpak focust zich niet enkel op de korte termijn, maar ook op lange termijn. De focus van onze online trajecten ligt op educatie zodat je je behaalde resultaten kunt blijven behouden. Wij willen jou bijbrengen hoe je na het coachingstraject blijvend de juiste keuzes kunt maken. Onze aanpak moet in jouw levensstijl passen en niet andersom!

Sfeerbeeld Personal Health Plan | Personal training & voedingsbegeleiding

Wat maakt Personal Health Plan uniek?

Icoon certified | Personal Health Plan Oostende

Certified

Kennis en techniek zijn twee heel belangrijke waarden binnen PHP. Alle coaches hebben de nodige opleidingen en wereldwijde certificaten behaald. Op deze manier kunnen we begeleiding op maat aanbieden die volledig wetenschappelijk onderbouwd is. Continuous learning staat bij ons voorop!

Icoon educatie | Personal Health Plan Oostende

Educatie

In onze 12-weken online trajecten ligt de focus niet enkel op het behalen van jouw persoonlijke doelen, maar ook op educatie. We behandelen elke week een topic waardoor je na 12-weken alles hebt bijgeleerd om je resultaten te behouden op lange termijn. Aan de hand van onze personal training leer je ook hoe je effectief en correct traint. Je leert alle parameters kennen en respecteren, alsook zorgen onze coaches ervoor dat je de oefeningen correct uitvoert.

Icoon persoonlijk | Personal Health Plan Oostende

Persoonlijk

PHP werkt met verschillende online trajecten waar een maximum aantal leden zijn toegestaan om zo een persoonlijke aanpak te kunnen garanderen. Alle voeding- en trainingsschema’s worden persoonlijk op maat van jouw levensstijl en doelen opgemaakt. Ook bij personal training krijg je een eigen schema die je zal volgen samen met je coach. Zo zien we samen wat wel en niet werkt en waar je progressie boekt.