Veelgestelde vragen (FAQs)

Lees hier onze meest gestelde vragen en antwoorden. Contacteer ons gerust indien je hier geen antwoord op jouw vraag kan vinden.

Wat is het voordeel van het werken met een personal trainer?

Wij als trainers hebben de nodige kennis en ervaring om de klant concreet te helpen om de vooropgezette doelen op een zo efficiënt mogelijke manier te kunnen behalen. Daarnaast kan er via de 1op1 trainingen erop toe gezien worden dat alle oefeningen correct worden uitgevoerd voor maximaal resultaat.

Wij in PHP zetten de klant op de eerste plaats (kwaliteit over kwantiteit) we hanteren dan ook een zeer persoonlijke aanpak bij elke klant. Daarnaast hechten we als coaches van PHP ook zeer veel belang aan educatie. We proberen dan ook doorheen het jaar allerlei opleidingen en seminars te volgen om up to date te blijven en onszelf bij te scholen om zo nog betere resultaten te kunnen neerzetten.

Via de rubriek over ons kan je de kwalificaties terugvinden van alle coaches. De coaches zijn zowel nationaal als internationaal gecertificeerd. Naast dit werkt Martijn ook bij de REPS Coaching Academy die andere personal trainers opleidt.

Het resultaat dat bereikt wordt is grotendeels afhankelijk van de inzet van de klant maar ook van sommige externe factoren (genetica, frequentie trainen, job, stress, slaap, etc…) die een rol spelen in het proces van de progressie. Iedereen is anders, vandaar dat we een persoonlijke aanpak hanteren om het maximale uit iedereen te halen.

Er kan via verschillende kanalen contact worden opgenomen voor een intakegesprek (email, facebook, instagram en sms). Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een afspraak of voor eventuele eerste vragen (verblijvend gesprek = gratis)

Een 1 op 1 trainingssessie met de coach duurt 60 minuten.

We hebben er alle begrip voor als u een trainingssessie dient te annuleren. Dit moet echter wel 24 uur op voorhand gebeuren, anders zijn wij genoodzaakt de sessie aan te rekenen.

Comfortabele sportkledij en sportschoenen. Vergeet zeker ook geen flesje water en een handdoek mee te nemen.

Indien langer dan 2 weken wordt de termijn verlengd. Indien een klant een vaste wekelijkse frequentie heeft ingeboekt voor personal training sessies is hij/zij deze natuurlijk niet kwijt.

Elk schema wordt om de 3-4 weken aangepast naargelang het doel van de klant en de reactie van het lichaam op het schema. Tussentijds wordt de klant ook wel meerdere malen gecontacteerd via een FB-pagina of mail om kort op de bal te kunnen spelen.

Het voedingsschema wordt in samenspraak met de klant opgemaakt. Wij hanteren een persoonlijke aanpak bij PHP waardoor we alle schema’s op maat van de klant opmaken. Als je bepaalde voeding niet lust of bepaalde intoleranties hebt, wordt dit in het intakegesprek besproken. Aanpassingen kunnen altijd besproken worden met de coach doorheen de begeleidingsperiode.

Dit is zeker mogelijk! PHP heeft in het verleden al met meerdere vegetarische & veganistische klanten gewerkt en mooie resultaten met deze mensen bereikt. Het vergt een andere aanpak maar is zeker mogelijk.

Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om samen met jouw partner te komen trainen bij ons in PHP. Duo-PT komt trouwens meer en meer voor de laatste jaren.