Aanbod

Wat kunnen wij u als klant bieden?

Als klant kun je behoren tot een bepaalde doelgroep, dit wordt samen met je coach besproken. De doelgroep wordt bepaald naar eigen potentieel en natuurlijk je doelstelling. Hierbij willen we verduidelijken dat de focus bij PHP niet enkel fitness gerelateerd is. Het grootste publiek dat PHP aantrekt is in functie van fitness, maar het is ook mogelijk om mensen te begeleiden die niet actief zijn in deze wereld. 99% van de klanten bij PHP doen wel aan krachttraining omdat het oneindig veel voordelen heeft, zowel voor het verbeteren van je lichaamssamenstelling (vet verliezen, spiermassa bijkomen), maar ook in functie van je uitgeoefende sport. Veel mensen hebben jammerlijk een verkeerd beeld over krachttraining, vaak omdat dit gekoppeld wordt aan bodybuilders. Laat duidelijk zijn dat Personal Health Plan het gebruik van illegale middelen niet ondersteunt, vandaar dat we sinds begin juni 2017 ook het anti-dopingcharter ondertekend hebben.

Hebt u vragen? Of wenst u een vrijblijvende afspraak? Aarzel niet om ons te contacteren.

Formules

PRO
ALL-IN
ULTIMATE
3 maand voedings- en trainingsbegeleiding
Intakegesprek (circa 60 minuten)
Biomechanical assessment (1)
Maandelijkse analyse Inbody 770 (2)
Maandelijkse aanpassingen schema's
Instructievideo's met uitleg via forum (+150)
Vragen? Binnen de 12 uur antwoord
Personal training sessies (3)
2-3 vaste trainingen per week (12 weken) (4)
Wachttijden
3 maand
.
6 weken
.
4 weken
.
EXTRA
Free PHP Shaker
.
Free PHP Shaker
.
Free PHP Shaker
.
Start 300€
3 maand
575€
5 sessies
1400€
2x per week
Verlenging 250€
3 maand
825€
10 sessies
2000€
3x per week
1000€
15 sessies
2600€
4x per week

Biomechanical assessment (1) = zijn meerdere tests (strength-flexibility-stress) die tijdens het intakegesprek uitgevoerd worden om een gedetailleerd beeld te krijgen over de zwaktes in het lichaam. Aan de hand van deze resultaten kan er dus een persoonlijk trainingsschema opgesteld worden om snellere progressie te boeken. 

Inbody 770 (2) = meest accurate meetmethode om de lichaamssamenstelling te bepalen. Dit toestel wordt in vele ziekenhuizen en professionele sportteams (Los Angeles Lakers, AC Milan, vele NFL-teams) gebruikt om de progressie van hun atleten op te volgen en hun voedingsgewoonten & trainingen aan te passen waar nodig. Gemiddelde kostprijs in het ziekenhuis is 40-50 euro per beurt. Bij Personal Health Plan zijn er minimum 4 metingen inbegrepen in de prijs van het abonnement! 

Personal training sessies (3) = de personal training sessies bij het abonnement ‘All-in’ mogen opgebruikt worden wanneer je zelf wenst. Je kan er bijvoorbeeld de ene maand 2 opnemen & de andere maand de laatste 3 of je kan ze ook natuurlijk allemaal opnemen de eerste maand. Bij het abonnement ‘Ultimate’ zijn het X-aantal vaste trainingen per week, je bent verplicht om 2-3 keer per week te komen trainen.

2-3 vaste trainingen per week – 12 weken lang (4) = een groot verschil met het abonnement ‘All-in’ waar je zelf kiest hoeveel sessies je neemt en vooral wanneer je ze opneemt. Bij het abonnement ‘Ultimate’ kom je 3 maanden aan een stuk iedere week 2 OF 3 keer naar de PHP-Facility waar je 1 op 1 persoonlijk begeleid wordt. Een absolute aanrader voor iedereen die eens de volle 100% ervoor wilt gaan! Alle kleine details worden ook bijgehouden van de klant en progressie is een absolute must!

Extra = wens je geen voedingsbegeleiding maar wil je enkel paar personal trainingssessies boeken plus een persoonlijk trainingsschema? Dit kan gerust! Stuur een mailtje voor meer informatie!

– Beurtenkaart –

Beurtenkaart Personalhealthplan

Een andere formule die we aanbieden bij PHP is de beurtenkaart. Dit is een simpele formule waarbij je via de Inbody 770 je lichaamssamenstelling kunt laten meten. De kaart kun je verkrijgen met 1,3,5 of 10 beurten. Het is accurate manier om je lichaamssamenstelling & vooruitgang op te volgen. Je hoeft geen lid te zijn van Personal Health Plan om van deze formule gebruik te maken.

  • 1 beurt: 20 euro
  • 3 beurten: 50 euro
  • 5 beurten: 75 euro
  • 10 beurten: 135 euro

– Cadeaubon –

Een andere formule die we aanbieden is de cadeaubon. Deze bon kan voor elk abonnement gebruikt worden. Het is een origineel cadeau om te geven aan iemand die een welbepaalde doelstelling wil bereiken.