Aanbod

Wat kunnen wij u als klant bieden?

Als klant kun je behoren tot een bepaalde doelgroep, dit wordt samen met je coach besproken. De doelgroep wordt bepaald naar eigen potentieel en natuurlijk je doelstelling. Hierbij willen we verduidelijken dat de focus bij PHP niet enkel fitness gerelateerd is. Het grootste publiek dat PHP aantrekt is in functie van fitness, maar het is ook mogelijk om mensen te begeleiden die niet actief zijn in deze wereld. 99% van de klanten bij PHP doen wel aan krachttraining omdat het oneindig veel voordelen heeft, zowel voor het verbeteren van je lichaamssamenstelling (vet verliezen, spiermassa bijkomen), maar ook in functie van je uitgeoefende sport. Veel mensen hebben jammerlijk een verkeerd beeld over krachttraining, vaak omdat dit gekoppeld wordt aan bodybuilders. Laat duidelijk zijn dat Personal Health Plan het gebruik van illegale middelen niet ondersteunt, vandaar dat we sinds begin juni 2017 ook het anti-dopingcharter ondertekend hebben.

Hebt u vragen? Of wenst u een vrijblijvende afspraak? Aarzel niet om ons te contacteren.

Formules

– Beurtenkaart –

Beurtenkaart Personalhealthplan

Een andere formule die we aanbieden bij PHP is de beurtenkaart. Dit is een simpele formule waarbij je via de Inbody 770 je lichaamssamenstelling kunt laten meten. De kaart kun je verkrijgen met 1,3,5 of 10 beurten. Het is accurate manier om je lichaamssamenstelling & vooruitgang op te volgen. Je hoeft geen lid te zijn van Personal Health Plan om van deze formule gebruik te maken.

  • 1 beurt: 20 euro
  • 3 beurten: 50 euro
  • 5 beurten: 75 euro
  • 10 beurten: 135 euro

– Cadeaubon –

Een andere formule die we aanbieden is de cadeaubon. Deze bon kan voor elk abonnement gebruikt worden. Het is een origineel cadeau om te geven aan iemand die een welbepaalde doelstelling wil bereiken.