PHP Facility

Ontstaan PHP Facility

Wat is de PHP-Facility?

De PHP-Facility is een plaats waar klanten personal training kunnen komen volgen. De klant heeft de mogelijkheid om enkele sessies te boeken gedurende de begeleidingstermijn of om op wekelijkse vaste tijdstippen te komen trainen onder begeleiding. De PT-studio is enorm goed geëquipeerd met kwalitatief materiaal van volgende merken; 'Atlantis Strength', 'Prime', 'Watson Equipment', 'VaSeven', 'Eleiko', etc...

Waarom Personal Training?

Door mijn ervaring de afgelopen jaren in verschillende fitnesscentra en het persoonlijk begeleiden van mijn klanten kwam ik al snel tot de conclusie dat 99,9% van de mensen verkeerd trainen. Bepaalde aspecten die belangrijk zijn op gebied van training zoals 'ademhaling', 'tempo', 'exercise execution', 'rust' worden door meeste mensen volledig genegeerd.

Als gecertifieerde personal trainers willen wij hierbij helpen aangezien dit cruciale factoren zijn voor het behalen van resultaat. Op deze manier willen we een stevige basis meegeven aan de klant om de beoogde resultaten zo efficiënt mogelijk te behalen.

Instructie videos
De PHP Facility

Is Personal Training voor iedereen?

In de PHP-Facility kan werkelijk iedereen terecht. Sinds 2015 hebben we reeds een breed spectrum van klanten gecoached gaande van verschillende leeftijden (14-74) tot verschillende niveaus (beginner, doorsnee fitnesser, obese, topsporters en physique atleten).

Indien er nog extra vragen zijn over onze werking, het aanbod of als je twijfelt of personal training iets voor jou is, aarzel dan zeker niet om vrijblijvend gesprek aan te vragen.