Missie & Visie

Personal Health Plan

Personal Health Plan streeft absoluut naar PERSOONLIJKE begeleiding!

Omwille van het groeiend aanbod aan personal trainers & voedingscoaches, worden vele klanten als een nummer beschouwd tijdens het begeleidingsproces. Hierbij willen wij ons onderscheiden door te werken met een gelimiteerde inschrijvingsformule. Tijdens het intakegesprek overloopt de coach met de toekomstige klant een lijst met allerlei vragen (intake). De vragen variëren op het gebied van voeding, training, werk en uw persoonlijke levensstijl, om zo gedetailleerde schema’s te maken naar uw eigen behoefte.

Sinds begin 2015 staat Personal Health Plan bekend voor zijn ‘Before & After’ resultaten waar mensen op zowel korte als lange termijn mooie resultaten hebben behaald in functie van het wijzigen van hun lichaamssamenstelling. Niet enkel de gemiddelde fitnessatleet is welkom bij ons, Personal Health Plan optimaliseert ook het voedingspatroon van atleten, zowel op doorsnee niveau als hoog niveau. Veel basketters en voetballers van verschillende niveaus werden reeds geholpen bij PHP. Ook willen wij duidelijk stellen, indien je de keuze maakt om op vlak van voeding begeleid te worden dat dit op een gezonde en verantwoorde manier gebeurd. Alle voedingsschema’s worden duidelijk toegelicht en er is een groot aanbod aan verschillende voedingsmiddelen. Bij PHP zal je nooit iemand zien met een identiek schema! Iedereen wordt persoonlijk begeleid, dit zowel op vlak van voeding en/of training.

Indien gewenst zal de klant ook gebruik kunnen maken van de PHP-Facility, deze plaats heeft als doeleind het verbeteren van de trainingstechnieken, maar ook voor de klanten die dat tikkeltje meer motivatie wensen tijdens een training.