Before & After foto’s

Manu V.

Waarschijnlijk 1 van de indrukwekkendste ‘Before & After’ resultaten sinds de opstart van Personal Health Plan.

In 17 weken tijd verloor Manu 6.5kg puur vet en kwam hij nog eens 1.4kg pure spiermassa bij.

Manu zal begin 2018 een wedstrijd deelnemen in de ‘Mens Physique’ klasse in de naturelbond waar de eerste plaats de doelstelling is.

 

Update: Manu werd eerste op zijn eerste wedstrijd die hij heeft deelgenomen in Luxemburg.

Shanna R.

Shanna R. maakte haar lid bij Personal Health Plan na enkele pogingen om zelf haar zwangerschapskilot’jes kwijt te geraken.

In 100 dagen tijd verloor Shanna 10,3 kg vet en kwam ze in deze periode ook nog eens 1kg pure spiermassa bij!

Nicolas F.

Nicolas werd lid van Personal Health Plan in juni 2016. Hij wou zichzelf eens tot het uiterste drijven en kijken wat haalbaar was in 3 maand.

Hij reduceerde zijn vetpercentage van 12.3% naar 6.9% en kwam tijdens die 3 maand ook nog eens 2kg pure spiermassa bij.

Charlot P.

Charlot haar mooie transformatie in 4 maand tijd! Links woog Charlot 64kg op 35.8% vet.

Na 4 maand hard trainen en consistent op haar voeding te letten verloor ze 8kg vet en kwam ze nog eens 2.2kg pure spiermassa bij (vetpercentage rechts: 26%).

Simon V.

Personal Health Plan krijgt niet vaak bodybuilders op bezoek, maar dit vond ik een enorm leuke uitdaging en ervaring!

Ik paste al de “advanced techniques” toe op vlak van voeding & training en zo kwam Simon in zijn shape van zijn leven.

In 20 weken tijd verloor Simon 12.3kg vetmassa en kwam hij 600g spiermassa bij. In percentage kwam hij van 17%, op het einde slechts 5.6%.

Danny Vs.

Danny was 1 van mijn eerste klanten bij Personal Health Plan & wat een respect heb ik voor deze kerel! Hoe ik Danny heb zien veranderen op zowel fsyiek als psychologisch vlak is enorm!

Paar weken voor hij lid werd van Personal Health Plan stond Danny nog op 38% vet, in de zomer van 2017 hebben we dit gereduceerd naar 9.9%!!!

Xana H.

Xana kwam in begeleiding toen ze 105kg woog, in 6 maand verloor ze 28kg. Ze kwam 2 keer per week in de PHP-Facility trainen & zorgde ervoor dat ze dagelijks aan 10.000 stappen kwam, dit in combinatie met een gezond voedingspatroon leidde tot deze drastische veranderingen.

Jordy V.

Jordy startte zijn Personal Health Plan avontuur in september 2015

In 8 maand tijd verloor Jordy 13kg vet en steeg zijn spiermassa met 1kg.

Op gebied van vetpercentage kwam hij van 26,4% op de linker foto, 8 maand later stond hij op een mooie 14,6%.

Michael M.

Michael werd lid van Personal Health Plan begin 2016 met als doel om een gezondere levensstijl te handhaven.

In 3 maand tijd reduceerde Michael zijn vetpercentage van 15,4% naar 9,1% en bleef zijn spiermassa hetzelfde.

Martijn Schaubroeck
(Oprichter PHP)

Eind 2015 wou ik mijzelf eens een nieuwe doelstelling vooropstellen en mijn lichaam tot het uiterste drijven door het deelnemen van een wedstrijd in de Mens Physique Klasse waar ik op de 4de plaats eindigde.

In 3 maand tijd reduceerde ik mijn vetpercentage van 14,8% naar 6,1% en bleef mijn spiermassa relatief hetzelfde.

Na mijn wedstrijd besliste ik even om geen wedstrijden meer deel te nemen om de volledig focus te leggen op het optimaliseren van mijn begeleiding.

In de toekomst is het plan om wel nog eens een wedstrijd te deelnemen samen met 1 of meerdere van mijn klanten.

Jason S.

Jason startte de begeleiding bij Personal Health Plan samen met zijn vriendin (zie foto hierboven) begin januari 2017.

In 5 maand tijd verloor Jason 12,5kg vet en zijn spiermassa bleef relatief hetzelfde.

Alex P.

Alexander startte zijn begeleiding bij Personal Health Plan in november 2016.

In 8 maand tijd verloor Alexander geen gewicht maar zijn lichaamssamenstelling wijzigde drastisch!

Yorick L.

Yorick zijn mooie progressie na enkele maanden begeleiding bij Personal Health Plan. Op de linker & rechterfoto staat Yorick op identiek hetzelfde gewicht.

Zijn spiermassa steeg met 6kg en verloor ook nog eens 6% vet.

Tristan V.

Tristan zijn mooie progressie in slechts 8 weken!

Tristan verloor 6% vet gedurende deze 8 weken en kwam tijdens deze periode ook nog een beetje spiermassa bij.

Danitsja B.

Danitsja haar mooie progressie in een kleine 5 maand tijd.

Ze verloor tijdens deze periode 5kg vet en kwam nog eens 1.7kg spiermassa bij. Ook haar kracht steeg enorm gedurende deze periode.

Stijn S.

1 van de indrukwekkendste transformaties gedurende de opstart van Personal Health Plan.

Stijn startte zijn begeleiding op 2 augustus met een vetpercentage van 13,8% en een vetvrije massa van 71,9kg. Het doel was zeer eenvoudig; terug in shape geraken na een vervelende blessure en meer kracht te hebben dan ooit tevoren.
Na 24 weken zeer intensieve voedingsbegeleiding en een trainingsprotocol waar we alterneerden tussen verschillende fases zoals ‘relative strength’, ‘functional hypertrophy’ & een korte periode van ‘hypertrophy’ is Stijn zijn vetpercentage gereduceerd met circa 6% en kwam hij nog eens 6kg vetvrije massa bij. 

Jens V.

Jens zijn transformatie in 15 weken tijd waar het doel was om zijn vetpercentage zo laag mogelijk te brengen voor te kijken wat we eventueel zouden kunnen realiseren op een ‘Mens Physique’ wedstrijd. In deze periode verloor Jens 8kg vet en zijn spiermassa bleef gedurende deze periode relatief stabiel.

Robby S.

Robby zijn transformatie in 20 weken tijd! Niet enkel verloor hij 8% vet, hij kwam ook nog eens 3,5kg pure spiermassa bij! Hij was 1 van de eerste klanten die de 6 fasen van periodisering volledig heeft uitgedaan en met succes. Robby trainde gemiddeld 4 keer per week in de fitness en de laatste weken kreeg hij de opdracht om wat intervaltraining uit te voeren op rustdagen (maximum 20 minuten) zodat we zijn caloriebehoefte nog redelijk hoog konden houden.

Jamie D.

Jamie zijn transformatie in 16 weken deed veel mensen hun wenkbrouwen fronsen, vooral dan op sociale media ging het verhaal dat dit absoluut niet meer natuurlijk kon bereikt worden. Laat het duidelijk zijn dat we dit wel naturel bereikt hebben, Jamie verloor in 16 weken 9kg puur vet maar verloor tijdens deze periode ook wat spiermassa tijdens de 3 laatste weken van het ‘cutten’ – dit was voornamelijk te wijten aan het verlies van intracellulair water wat normaal is. Ook paste ik wat gevorderde technieken toe op gebied van supplementatie die ik had geleerd tijdens mijn opleidingen in Duitsland (gut health protocol).

Delph D.

Delphine haar resultaten in slechts 10 weken tijd – in deze periode verloor ze 10% vet en bleef haar spiermassa op de kop hetzelfde. Voor alle duidelijkheid werd dit doel bereikt in ideale omstandigheden; 4 krachttrainingen per week, 2 intensieve HIIT-sessies op rustdagen, voeding werd tot op de puntjes gevolgd & 2 van de belangrijkste factoren namelijk stress & slaap hadden we volledig onder controle! Links woog Delphine 62kg, aan de rechterzijde 54kg.

Brian H.

Brian zijn indrukwekkende transformatie in 18 maanden tijd. Hij was & is nog steeds 1 van de moeilijkste personen om als coach te begeleiden, een ongelooflijke hard-gainer is deze gast! Tijdens deze periode kwam Brian  14kg g pure spiermassa aan en bleef zijn vet redelijk stabiel zoals je zelf ziet.

Emanuel R.

Emanuel zijn 15-weken transformatie. Gedurende deze periode verloor 10% vet en kwam hij nog eens 1.7kg pure spiermassa bij.

Sam H.

Sam haar indrukwekkende transformatie in 5 maanden tijd. Ze verloor 10kg vet  (-13% bodyfat) & kwam in deze periode nog eens 1,6kg pure spiermassa bij!

Gil H.

Gil zijn naturel contestprep voor een wedstrijd in de ‘Mens Physique’ klasse. In 10 weken tijd reduceerde hij zijn vetpercentage met 6,7% en bleef zijn spiermassa relatief hetzelfde.

Delfien V.

Delfien haar “Before & After” in 6 maanden tijd. Ze verloor in deze periode 15kg pure vetmassa, goed voor een daling van haar vetpercentage met 14%! Ook kwam ze deze periode klein beetje spiermassa bij.

Jonas D.

Jonas zijn “Before & After” in 1 jaar tijd! Jonas begon zijn ‘journey’ bij PHP op 13 mei 2017 – exact 1 jaar later zag hij er zo uit en werd hij 5des op een fitnesswedstrijd in de naturel federatie (Ncobb). Jonas verloor in 1 jaar 13kg vet en kwam deze periode ook nog eens 2kg spiermassa bij. Voor het eerst in zijn leven had hij ook zichtbare buikspieren.

Dylan D.

Dylan zijn 12-weken transformatie. Hij verloor in deze periode 5,8kg vet en zijn spiermassa bleef stabiel.

Joachim D.

Joachim zijn “Before & After” in 8 maanden tijd. Joachim verloor meer dan 15kg vet en zijn spiermassa bleef relatief hetzelfde. Joachim deed met met Jonas D. aan een wedstrijd in de naturel federatie (Ncobb), hij werd zowel in de halve finale & finale 2 keer eerste en was geselecteerd voor het Europees Kampioenschap te Barcelona.

Hoe hij het daar gedaan heeft? More info coming soon june 2018!

Gregory D.

Gregory zijn “Before & After” in 4 maanden tijd. Gregory, mijn ex-collega in Jims Oostende verloor in 4 maanden tijd 13kg vet en kwam in deze periode nog eens 2.7kg vetvrije massa bij. Zijn doel was om in ‘shape’ te geraken voor zijn huwelijk met zijn partner wat zoals je ziet zéér goed gelukt is!

Neil D.

Neil kwam na zijn knieoperatie terecht bij PHP om opnieuw in shape te geraken voor het nieuwe voetbalseizoen. Neil verloor in 3 maanden 6,4% vet en het allerbelangrijkste; er is opnieuw een goede balans tussen rechterbeen & linkerbeen om op het veld te presteren en blessures te vermijden in de toekomst.

Dwight V.

Dwight kwam bij PHP terecht via paar collega’s en zijn doel was duidelijk; beter voelen in zijn vel. Na 6 maanden begeleiding verloor Dwight 15kg vet en kwam hij nog eens 2kg spiermassa bij!

Timmy M.

Timmy startte zijn begeleiding bij PHP met 1 doel; voor het eerst in zijn leven buikspieren hebben. Na 4 maand begeleiding verloor hij 5kg vet en kwam hij 1kg spiermassa bij – doelstelling behaald dus!

Bjorn J.

Bjorn probeerde al meerdere malen zichzelf naar een lager vetpercentage te brengen maar zonder enig resultaat. Hij kwam bij PHP terecht via een goede vriend van hem, in 15 weken reduceerde hij zijn vetpercentage met 7% en bleef zijn spiermassa relatief hetzelfde.

Jonas C.

Jonas kwam naar PHP met al een stevige basis. Anderzijds had hij nog nooit héél scherp gestaan wat zijn doel nu wel was. In 4 maand tijd verloor Jonas 6kg vetmassa & kwam hij 1.8kg spiermassa bij, goed voor een reductie van zijn vetpercentage met 8.4%.

Aaron D.

Aaron kwam in begeleiding met 1 doel; zoveel mogelijk vetmassa reduceren & tegelijkertijd spiermassa proberen te onderhouden.
Na 3 maand begeleiding verloor Aaron 10kg en bleef zijn spiermassa identiek hetzelfde.

Wordt vervolgd want Aaron is momenteel bezig met verdere begeleiding om nog een betere ‘Before & After’ te presteren.

Joseph P.

Joseph kwam in begeleiding met het oog op een fitnesswedstrijd deel te nemen. Na 14 weken begeleiding presteerde hij 1 van de indrukwekkendste resultaten tijdens het bestaan van PHP; hij won 5,8kg aan spiermassa & verloor tegelijkertijd nog eens 4,6kg vet! Midden oktober 2018 deed Joseph mee aan zijn eerste wedstrijd ‘Beach Classics’ in Turnhout waar hij zowel de klasse ‘Muscular Physique’ als de ‘Overall Mens Physique’ won. Ook op het ‘Belgisch Kampioenschap’ won hij alle klasses waarin hij meedeed (‘Muscular Physique’, ‘Bodybuilding Junior’, ‘Bodybuilding +80kg’, ‘Overall Bodybuilding’) & werd hij geselecteerd voor het ‘Wereld Kampioenschap’ in Spanje.

To be continued…

Alina M.

Alina kwam ook in begeleiding met het oog op een fitnesswedstrijd deel te nemen. Na 20 weken begeleiding presteerde Alina een geweldig resultaat; ze verloor enkele kg’s vet, kwam spiermassa bij & werd ook een stuk sterker door het periodiseringsmodel die haar coach opstelde. Alina won zoals Joseph alle klasses op het ‘Belgisch kampioenschap’ in de categorie ‘Bikini Fitness’ waar ze zowel haar lengteklasse won als de ‘Overall’ mee naar huis pakte. Ook op een Nederlandse wedstrijd (JP Grand Prix) won ze haar klasse.

To be continued…

Bart VN.

Bart zijn indrukwekkende transformatie deed veel mensen de wenkbrauwen fronsen. Op de linkerfoto had Bart enorm veel overgewicht, rechts een afgetraind lichaam. Hij kwam in begeleiding bij mij al een stukje magerder dan de ‘before’ foto met 1 doel: een sixpack krijgen! Een doel waar we een goede 15 maand aan gewerkt hebben maar het resultaat mag er zeker zijn! Een transformatie voor U tegen te zeggen!

Raissa D.

Raissa kwam in begeleiding toen ze 113kg woog, in 10 maand verloor ze 40kg. Door de integratie van een gezond voedingspatroon in combinatie met krachttraining en na paar maand wat cardio training werd dit mooi resultaat bereikt. Een gigantisch verschil die leidde tot enkel en alleen maar positieve voordelen. 

Nina V.

Nina haar 6-maand transformatie. Ze verloor 8kg vet en kwam in deze periode 2kg spiermassa bij. Tijdens de ‘before’ foto deed ze amper krachttraining en focuste ze zich enkel op cardio – dit wijzigde drastisch toen ze begon bij PHP met dit resultaat als gevolg.

Kurt C.

Kurt zijn mooie transformatie in 6 maanden tijd. Kurt kwam 3 keer per week trainen in de PHP-Facility, dit in combinatie met een persoonlijk voedingsschema leidde tot dit mooi resultaat.
Zijn vetpercentage reduceerde hij van 19.9 naar 10.6, in die periode kwam hij ook nog eens 4.3kg spiermassa bij. Een zeer mooie prestatie, zeker als je weet dat Kurt in de bouwsector werkt en dagelijks meer dan 12 uur per dag werkt. Het doel was dus om zijn trainingen redelijk ‘low rep’ te behouden en te analyseren op welk trainingsvolume hij goed reageerde.

Seppe H.

Seppe verloor in 3 maand begeleiding 11,8kg vet terwijl zijn spiermassa hetzelfde bleef. Na deze 3 maand begeleiding trainde Seppe verder en bleven zijn waarden nog altijd mooi dalen.

Joachim V.

Joachim zijn indrukwekkende transformatie; in ongeveer een jaar verloor Joachim 13kg vet en kwam in deze periode ook nog eens 4,5kg pure spiermassa bij.
Ook gebied van kracht maakte hij enorme progressie.

Victoria VDG.

Victoria haar 3-maanden transformatie. In deze periode verloor ze 5,8kg vet en kwam ze 2,7kg pure spiermassa bij. Een zeer mooi verschil, zeker als je weet dat haar trainingsfrequentie maar 3 maal gemiddeld per week was en haar voeding eigenlijk nog een stuk beter kon.