Aanbod

Afhankelijk van jouw persoonlijke doelstellingen kunnen hieronder de verschillende pakketten gevonden worden die we aanbieden. Indien er bepaalde zaken onduidelijk zijn kan er altijd extra informatie gevraagd worden via onze verschillende media (Instagram, facebook, email) of via een vrijblijvend gesprek waarin we meer informatie geven over de manier waarop wij werken.

(1) Alle prijzen zijn exclusief BTW (21%).

(2) Betaling enkel via overschrijving binnen de 14 dagen na overeenkomst.

(3) Indien gewenst kan een vrijblijvend (gratis) gesprek aangevraagd worden, waar alle opties kunnen besproken worden met de coach. Dit wordt eigenlijk altijd aangeraden zodat de klant & coach op dezelfde lijn zitten.

(4) Het level 1 abonnement wordt enkel verkocht aan degenen die enige fitness ervaring hebben.

(5) PT FREE CHOICE = De trainingen mogen verspreidt worden over een termijn van 3 maand, je hoeft dus niet wekelijks te komen trainen & bent vrij wanneer je de sessies opneemt (perfect als je het wil combineren met zelf nog te gaan trainen).

(6) PT WEEKLY = Je komt 1 of 2 keer wekelijks trainen in de PHP-Facility voor 3 maanden aan 1 stuk. Het volledige trainingstrajact gebeurd dus in de PHP-Facility.

(7 )Level 1 begeleiding kan ook in de vorm van online coaching als de klant niet naar de faciliteit kan komen vanwege de afstand.

(8) Before & After fotoprint = bij het begin van de begeleiding wordt, indien gewenst een 'before' foto van de klant getrokken. Dit is natuurlijk geen verplichting maar raden we wel aan om zo ook de visuele progressie waar te nemen. Indien we de 'before & after' ter beschikking hebben krijgt de klant deze ook geprint thuis na het succesvolle begeleidingstraject.

Waardebon - Personal Health Plan

WAARDEBON

Een andere formule die we aanbieden is de cadeaubon. Deze bon kan voor elk abonnement gebruikt worden. Het is een origineel cadeau om te geven aan iemand die een welbepaalde doelstelling wil bereiken.

Beurtenkaart - Personal Health Plan

BEURTENKAART

Een andere formule die we aanbieden bij PHP is de beurtenkaart. Dit is een simpele formule waarbij je via de Inbody 770 je lichaamssamenstelling kunt laten meten. De kaart kun je verkrijgen met 1,3,5 of 10 beurten. Het is accurate manier om je lichaamssamenstelling & vooruitgang op te volgen. Je hoeft geen lid te zijn van Personal Health Plan om van deze formule gebruik te maken.

1 beurt 20,00€
3 beurten 50,00€
5 beurten 75,00€
10 beurten 135,00€