PHP Facility

Ontstaan PHP Facility

Wat is de PHP-Facility?

De PHP-Facility is een plaats waar klanten personal training kunnen komen volgen. De klant heeft de mogelijkheid om slechts enkele sessies te boeken of op een vaste wekelijkse basis te komen (zie aanbod). De PT-studio is enorm goed geëquipeerd met kwalitatief materiaal van volgende merken; 'Atlantis Strength', 'Prime', 'Watson Equipment', 'VaSeven', 'Eleiko', etc...

Waarom Personal Training?

Doorheen de jaren te werken in bepaalde fitnesscentra's kwam ik al snel tot conclusie dat 99,9% van de mensen op een verkeerde manier trainden. Bepaalde aspecten die belangrijk zijn op gebied van training zoals 'ademhaling', 'tempo', 'exercise execution', 'rust' worden door meeste mensen volledig genegeerd. Als gecertificeerde personal trainers willen wij daarbij helpen; een stevige basis aan de klant meegeven zodat ze op termijn weten waarmee ze bezig zijn.

Instructie videos
De PHP Facility

Is Personal Training voor iedereen?

In de PHP-Facility kan werkelijk iedereen terecht. Sinds 2015 hebben we alreeds een breed spectrum van mensen gecoached; onze jongste klant was tot nu toe 14 jaar, de oudste dan weer 74 jaar. Zowel obese mensen, beginners, doorsnee fitnessers, topsporters & physique atleten zijn voor ons niet nieuws. Een verblijvend gesprek is natuurlijk een optie indien er nog vragen zijn over de 'PHP-Facility'en hoe we iedereen persoonlijk benaderen.