Aanbod

Afhankelijk van wat je trainingservaring is en welk budget je wilt investeren in je gezondheid zijn dit de mogelijkheden die we aanbieden. Indien er bepaalde zaken onduidelijk zijn kan je eerst op een verblijvend gesprek komen waar we onze werking gedetailleerd toelichten en alle opties overlopen.

(1) Alle prijzen zijn exclusief BTW (21%).

(2) Betaling enkel via overschrijving binnen de 14 dagen na overeenkomst.

(3) Alles kan voorafgaan met een vrijblijvend gesprek, waar alle opties kunnen besproken worden met de coach.

(4) Het level 1 abonnement wordt enkel verkocht aan degenen die enige fitness ervaring hebben.

(5) BCAA/EAA's worden voorzien tijdens klanten hun trainingen.

(6) Variabel = De trainingen mogen verspreidt worden over een termijn van 3 of 6 maand, afhankelijk van welke termijn begeleiding je gekozen hebt.

(7) Vast = Je bent verplicht 1, 2 of 3 keer per week te komen trainen.

(8 )Level 1 begeleiding kan ook in de vorm van online coaching als de klant niet naar de faciliteit kan komen vanwege het afstandverschil. Stuur gerust een berichtje als je meer informatie wenst over deze optie en hoe de begeleiding dan effectief in elkaar zit.

Waardebon - Personal Health Plan

WAARDEBON

Een andere formule die we aanbieden is de cadeaubon. Deze bon kan voor elk abonnement gebruikt worden. Het is een origineel cadeau om te geven aan iemand die een welbepaalde doelstelling wil bereiken.

Beurtenkaart - Personal Health Plan

BEURTENKAART

Een andere formule die we aanbieden bij PHP is de beurtenkaart. Dit is een simpele formule waarbij je via de Inbody 770 je lichaamssamenstelling kunt laten meten. De kaart kun je verkrijgen met 1,3,5 of 10 beurten. Het is accurate manier om je lichaamssamenstelling & vooruitgang op te volgen. Je hoeft geen lid te zijn van Personal Health Plan om van deze formule gebruik te maken.

1 beurt 20,00€
3 beurten 50,00€
5 beurten 75,00€
10 beurten 135,00€